Home Sitemap Contact
  Welkom Leiderschap Diensten Resultaat Inspiratie Agenda Contact

Agenda

Naast onze populaire workshop “Leiderschap, wat doen we nu?” bieden we de mogelijkheid om via open inschrijving met ons leiderschap kennis te maken.

Dit kan op twee manieren:

Microworkshop leiderschap
Zeker wanneer u zelf leiding geeft kan het nuttig zijn om daar eens over te sparren. Om ervaringen op te doen en te delen. De microworkshop leiderschap biedt hiertoe de mogelijkheid. Gewoon bij u op kantoor eens van gedachte wisselen. Onze ervaring, ons leiderschap brengen we natuurlijk mee. In een uurtje doet u dan heel veel frisse ideeën op. Maar pas op! De praktijk leert: een uur is om voordat u het doorheeft.
Interesse? Laat het weten via workshop@pracsens.nl en we spreken af wanneer het u uitkomt. De kosten? Voor onze rekening deze keer.

Introductieavond leiderschap
In deze introductieavonden laten we u kennismaken met leiderschap. Maar niet alleen kennismaken, meer dan dat. U gaat het ervaren. Ervaren wat leiderschap inhoudt, wat het in de praktijk doet. Dat gaat niet vanuit de theorie, wel vanuit de praktische ervaring. Gegarandeerd dat u er veel aan overhoudt.
Zoveel dat u het verder zonder ons afkunt? Dat lijkt ons een mooi resultaat. Gaat u ervoor zouden we zeggen. We komen dan graag kijken naar uw praktijkervaring. Dit zodat we ons leiderschap, en dat van anderen nog meer kunnen versterken.

Datum: Op basis van belangstelling organiseren we deze avonden regelmatig.
Datum en locatie worden bepaald door de agenda van de deelnemers.
Duur: 19:00 - 22:00
Kosten:  € 95,- excl. btw per persoon

Heeft u belangstelling? Laat het weten via workshop@pracsens.nl dan houden we ook rekening met uw wensen.

Agenda
resultaat
  Home Diensten Leiderschap Resultaat Contact InspiratieSitemap

Pracsens B.V. Ermelo   info@pracsens.nl   Kvk-nummer: 08111696